Rezervă acum

Conacul Gaál, Dalnic

Cu o istorie de peste 150 de ani, Conacul Gaál își așteaptă vizitatorii în unul dintre cele mai frumoase mici așezări rurale transilvănene: Dalnic. Fiecare mic detaliu din relicva restaurată în anul 2014 reamintește de epoca în care a fost construită, într-un mediu fermecător. Îmbinarea eleganței de secol XIX. și condițiile moderne actuale oferă confortul dorit!

Cazare

Conacul Gaál are capacitatea de a găzdui 26 de persoane, în 3 clădiri și 12 camere în total. Loc ideal pentru ieșiri cu familia, team-building pentru companii și prieteni. Alege-ți camera acum! 

Camere în Conacul Gaál

Construit în 1844, apoi renovat în 2014, Conacul Gaál din Dalnic își așteaptă vizitatorii în 2 camere, și în 2 apartamente.

Camere în hambarul reconstruit

Fostul hambar de la conac a fost regândit și reamenajat, așadar are capacitatea de a găzdui grupuri la un preț avantajos. 7 camere, o sufragerie și o terasă cu o priveliște aparte. În această încăpere se află și sauna.

Servicii


Recreere

Minunatul peisaj pictoresc în care se încadrează conacul ofereă clienților și vizitatorilor noștri șansa de a se relaxa și în alt fel: saună finlandeză, vană cu apă încălzită, teren de fotbal, teren de joacă pentru copii, darts, biliard și loc pentru grill. Toate pe placul fiecărui vizitator.

Bucătăria

Preparatele servite la Conacul Gaál din Dalnic sunt pregătite cu suflet de femeile din sat, care gătesc cele mai specifice delicii culinare transilvăniene. Curtea conacului este ideală și pentru cine romantice. Asigurăm masă caldă de două sau trei feluri, prânz sau cină la un preț de 80 ron/persoană.

Parcare

Asigurăm clienților noștri parcare privată pe teritoriul conacului.

Istoria noastră

Barabás Jánosné Gaál Terézia își părăsește soțul, pleacă pe jos la Dalnic din casa soțului său din Mărcușa împreună cu pruncul ei de șase luni: Barabás Miklós. Această casă părintească nu mai există în zilele noastre, în locul ei se află, de 170 de ani, conacul clădit de unchiul acestei femei rebele, după trei decenii și jumătate de la comuniune. Conacul Gaál, construit în anul 1844 reflectă bunăstarea și confortul secuiesc: un loc familiar, confortabil pentru personalul și vizitatorii acestuia. Un cuib al poveștilor de și în familie, ridicat de Gál Miklós. Cam așa a început povestea noastră...

Împrejurimi

La 40 de km de Brașov găsim Conacul Gaál din Dalnic, construit în anul 1844 și restaurat în 2014. Dalnic este una dintre cele mai frumoase locații din Transilvania, aflată la picioarele Munților Bodoc. Majoritatea turiștilor admiră monumentul lui Dózsa György și biserica reformate, unde se poate vedea una din cele mai noi descoperiri de rune secuiești. Alte repere turistice din Dalnic sunt: casa Lázár-Beczásy, construită în anul 1753, casa Gál-Borbáth și casa Bartha.

În codrul din Dalnic se găsesc mai multe băi balneare, care în trecut au fost cunoscute datorită efectelor benefice în reumatism.

La 27 de km se află Băile Tușnad, Lacul Sfânta Ana, iar la 35 de km Băile Șugaș.